Little Thing..
About Entry Love
✿ Contest blog kemas dan menarik
Monday, October 24, 2011 • 0 comments
elow elow ,
ai aLL rinie saye nak masuk contest ni yang di tag oleh CIK ATAH 
tQ ye atah cyunk bub tag ,
so contest yang dye tag is Contest blog kemas dan menarik ,
aiyoyo blog aku mane la kemas and menarik cyunk ,
ta pe la yang penting kitew cuba masuk keyh :)
ni syarat2 nyer : 
  • mesti lah follow blog FAEZNUR and RABIATUL * untuk tahu perkembangan tentang contest ini 
  • wajib ad blog . kalau takde to pegy sing in cepat cepat
  • lelaki
    and perempuan boleh join contest nih 
  • buat satu entry pasal ‘ contest blog kemas dan menarik ‘ dan link kan dekat coment bawah nih okay  
  • kurang dari 10 orang contest ini akan di batalkan 
  •  blog akan dinilai dari segi kekemasan dan lain lain 
  • tag 1 orang blogger lain dan pastikan deorng tahu 
stilah anda ditag  
to aLL wish me luck ye ,
teringin na menang dalam contest kat blog *peace ^.^ 


PASTFUTURE
Holiday Timeeeeeeeeeeeeee ^.^
Hello.....
Heyyaa boys and girls , thanks for drop by at my one and only bloggie , hope you guys enjoy *peace*
Twitterrr.....
Shout.....
Memory.....
  • ✿ Funny Guy
  • ✿ Yeah i'm strong !
  • ✿ Happy Birthday MoyyMoyy Cute !
  • ✿ Atah blink-blink . * ha ? sape ni ?
  • Saye web cam dengan mama saye ! :)
  • Rock Family
  • Bermain Dengan Kata
  • Picture Oh Gambar ?!
  • -We aLL Friend-
  • Sabar [!]

  • Big Clap.....
    Template :Masterly_elmo
    Tutorial : Afiqah Wana Atiqah
    Edited By : She Nanat